Securebit.Ro



16 oct. 2010

CAMPIONUL si MARTIRA...

LUCIAN BUTE
Pugilistul român Lucian Bute şi-a apărat cu succes titlul mondial IBF la categoria supermijlocie, după ce l-a învins prin TKO, în repriza a noua, pe americanul Jesse Brinkley. Bute şi-a pus la bătaie la Montreal pentru a şasea oară centura IBF.
sursa: www.evz.ro
autor: Adi Dobre
CRISTINA ANGHEL
Cristina Anghel este o profesoară din Caracal care se află în greva foamei de 50 de zile. Femeia doreşte doar aplicarea legii care majorează lefurile cadrelor didactice cu 50%.
sursa: blog.imperiaonline.me
Domnule Ponta,
A fost frumos gestul recunoasterii realizarilor d-lui Lucian Bute si a eforturilor doamnei Cristina Anghel insa pe deplin insuficient. Oare cei 5000 de participanti la congres nu puteau sa faca mai mult pentru aceste doua persoane deosebite? Cele cateva minute de aplauze au dat masura posibilitatilor participantilor ?
Realizarea d-lui Lucian Bute nu putea fi oare potentata prin demararea unui proiect in care sa se implice si dumnealui si care sa promoveze pasiunea pentru sport, profesionalismul, si, poate, pacifismul sporturilor a caror violenta se desfasoara doar in ring ?
Cred ca in loc sa o aplaudam 3 minute la congres si apoi sa mergem la o carciuma sa "servim" o ceafa de porc, mai bine reuseam sa o convingem sa renunte la protestul care ii pune in pericol viata si care, pe termen lung, i-a deteriorat iremediabil sanatatea. Daca liderii PSD, cei 5000 de participanti si cei infinit mai multi membri sau simpatizanti (care formeaza "poporul PSD") nu reusesc sa convinga 1 PERSOANA de calitatea demersurilor sale atunci ... ar trebui sa nu mai incerce sa convinga un popor.
Va rog, domnule Victor Ponta, sa reganditi abordarile Partidului Social Democrat, astfel incat acestea sa castige increderea populatiei demonstrand efectele pozitive ale actiunilor pe care le-a intreprins. Eu unul, cred ca poporul vrea si doctrina de vitrina, dar si fapte.
Va multumesc si va urez succes!

4 comentarii:

  1. pai stai un pic...dna. Cristina Anghel este in starea asta din cauza celor de la PDL nicidecum din cauza PSD-ului...

    RăspundețiȘtergere
  2. Presupun ca este comentariul unui simpatizant PSD. Imi pare rau daca s-a inteles ca as acuza PSD-ul de starea doamnei Anghel. Eu vreau sa spun ca ar fi fost frumos daca PSD-ul ar fi putut s-o convinga pe doamna Anghel sa renunte la protest dovedind astfel ca poate inspira incredere!

    RăspundețiȘtergere
  3. Undeva intre fapte si actiune, sta un plan, iar tot acolo se aseaza cuvinte. Romanii au vazut acest tablou de cuvinte si orbesc in aceasta ceata a promisiunilor. Cuvintele cer fapte, iar modul in care se spun sunt adevarate strigate de disperare.
    Romania trebuie sa iasa din acest uragan al cuvintelor si promisiunilor. Au nevoie de o lumina care sa ii directioneze.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Mihai
    Stiu ca-ti place sa joci sah... Probabil d-aia m-ai inchis! Mi-au trebuit doua zile ca sa incerc sa pricep la ce te-ai referit!...Si acum o sa incerc sa raspund:
    Cred ca d-na Anghel poate deveni un model (o lumina calauzitoare) care sa dea consistenta strigatelor disperare a celor ce S-AU SATURAT DE FOAME, insa cred ca ar trebui sa invatam lectia inainte de a fi prea tarziu!...
    Ei ? Cezi ca am reusit un en passant ?

    RăspundețiȘtergere

Remember: cel mai rau nu este ca ni se intampla ci ca... ne-am obisnuit...